LOKMAN HEKİM'E BİR ÖDÜL DE CIO DERGİSİNDEN…

Lokman Hekim Hastaneleri, CIO dergisi tarafından Türkiye'nin IT liderleri arasında yapılan değerlendirmede 2013 ödülüne layık görüldü. İstanbul The Marmara Esma Sultan'da yapılan ödül töreninde, Lokman Hekim Hastaneleri Bilgi İşlem Yönetmeni Ar

23.12.2013 10:56:01 0
LOKMAN HEKİM

Lokman Hekim Hastaneleri, CIO dergisi tarafından Türkiye’nin IT liderleri arasında yapılan değerlendirmede 2013 ödülüne layık görüldü.
İstanbul The Marmara Esma Sultan’da yapılan ödül töreninde, Lokman Hekim Hastaneleri Bilgi İşlem Yönetmeni Arzu Çaykara’ya ödülü Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ verdi.

CIO Dergisi tarafından dördüncüsü düzenlenen CIO Ödülleri, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Dr. Tayfun Acarer’in de katılımıyla 11 Aralık 2013 akşamı The Marmara Esma Sultan’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
Dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen ve Türkiye’de de bu yıl 4`üncüsü gerçekleştirilen "CIO Ödülleri" gecesine katılan toplam 19 bilgi teknolojileri yöneticisi, ödüllerini iş dünyasının önemli yöneticilerinin ellerinden aldı.
CIO Magazin tarafından düzenlenen organizasyonda IT projelerinde başarılı sonuçlar elde etmiş, doğru araç ve yöntemleri uygulamış, kurumsal karlılığı artırmayı başarmış CIO’lar ödüllendirildi.
Lokman Hekim Hastaneleri Bilgi İşlem Yönetmeni Arzu Çaykara’ya ödülü Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ verdi.

Arzu Çaykara, Lokman Hekim Hastaneleri’nin 2007 yılından itibaren hem kurumsal altyapısını güçlendirmek, hem de hastalarına sunduğu hizmetin niteliğini artırabilmek için ciddi teknolojik alt yapı çalışmaları gerçekleştirdiğini belirterek, ‘’ Lokman Hekim Hastaneleri yönetimi, şirket vizyonunu bilimsel gelişmelerin ödünsüz takipçisi, çağdaş teknoloji kullanımında öncü bir kuruluş olmak olarak belirlemiştir. Bu kapsamda bilgi sistemlerine yapılan yatırımlar, hem kurumsal alt yapının oluşturulması hem de hastaya verilen hizmetin kalitesini artırılması noktasında faydalı olmuştur. Şu an itibari ile tüm hastanelerimizin bilgi sistemleri alt yapısı birbirine ile entegre durumdadır. Hastanelerimizden herhangi birine gelen bir hastamıza bir diğer hastanemizden ikinci görüş hizmeti sunabilecek alt yapıya sahibiz. Kurumsal vizyonumuzun gösterdiği yönde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aldığımız CIO ödülü çalışmalarımızda bize moral ve güç verdi, teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.

 

CIO DERGİSİ 40’DAN FAZLA ÜLKEDE YAYINLANIYOR
              İlki 2010 yılında düzenlenen CIO Ödülleri, kurumlarında başarılı projelere imza atmış CIO’ları onurlandırmayı hedefliyor.
Yayın hayatına 1987 yılında Amerika’da başlayan CIO dergisi, geçen süre içerisinde IT yöneticilerinin vazgeçilmez rehberi haline geldi.
Günümüzde 40’dan fazla ülkede yayınlanan CIO, 2010 yılı başından bu yana Türkiye’de de yayın hayatını sürdürüyor.
Türkiye’nin önde gelen CIO’larını kapağına taşıyan, onların görüşlerine ve başarılarına yer veren CIO, kısa süre içerisinde tüm kurumlardaki IT yöneticileri tarafından en çok beğenilen sektör ve vizyon dergisi olmayı başardı.
CIO, Türkiye’de her ay binlerce kurumdaki IT liderlerine, IT satın alma kararı veren yöneticilere, sektörün önde gelenlerine ücretsiz olarak ulaştırılıyor ve önde gelen yayınevlerinde, kitapçılarında ve bayilerde satılıyor.
Türkiye’nin öncü kurumlarının bilgi ve iletişim teknolojileri liderleri ile üst düzey yöneticilerinin katıldığı CIO 2013 gecesinde, alanlarında başarılı projelere imza atmış, Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkıda bulunan yöneticiler ödüllendirildi.

  

 ARTUKLU HABER AJANSI


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10168,12%1,12
  • DOLAR

    32,26% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2442,48% 0,74
  • Ç. ALTIN

    3909,59% -0,34